Comenzi:

 

 0742.797.344

 

Despre Asociaţia Touched Collection

Despre Asociaţia Touched Collection

Bijuterii cu poveste

Manufacturarea acestor bijuterii s-a născut în Centrul Maternal ”Casa Agar”. Primul gând, a fost un atelier de terapie ocupațională pentru motivarea şi dezvoltarea imaginii de sine a mamelor vulnerabile, aflate cu copii în situații de risc. Împreună, am învățat primii pași în manufacturare, cu ajutorul trainerilor din SUA.


„Touched Collection” a dezvoltat pana acuma doua linii de bijuterii: gablonturi (materie primă din lemn, scoică, piatră naturală, sticlă) și în paralel am creat o linie de Lux (cristale swarovski lucrate pe lăntișoare placate cu aur și argint).

 

Veniturile obţinute din vânzările bijuteriilor sau din participarea la workshopurile organizate de noi, sunt direcţionate către Centru Maternal şi reprezintă o sursa de venit pentru mame şi copii lor.

 


Cumpărând o bijuterie, poţi face parte şi tu din această poveste frumoasă, susţinând un copil în situaţie de abandon.

 

Mulţumim pentru implicarea ta!

Va rugam verificati in avans preturile la telefon.

Mărţişoare: Colecţia de mărţişoare
Bijuterii de mireasa : Bijuterii de mireasa
Bijuterii cu cristale Swarovski: Bijuterii din arama Cercei Swarovski argint Cercei Swarovski aur Seturi Swarovski argint Seturi Swarovski aur Coliere Swarovski aur Coliere Swarovski argint Pandantive cristale Swarovski Bratara Swarovski Colectia de Craciun
Colectia noua: Colecţia de toamnă Colectia noua Bijuterii cu pietre semipretioase
Colectia Valentine's day: Colectia Valentine's day
Unelte bijuterii: Instrumente de manufacturare bijuterii
Colectia de Craciun: Colecţia de Crăciun